Thunder's Place

The big penis and mens' sexual health source, increasing penis size around the world.

Help! There is a leak in my pumping set-up!

Help! There is a leak in my pumping set-up!

Hey guys,

I just received my pump from LA-Pumps and have done two sessions so far.

During the first session I noticed that I had some difficulties keeping the vacuum after reaching the desired pressure(4-6 hg). I thought perhaps the reason was an improper seal at the base since it was my first session and I was not completely shaved.

Next session I`m completely shaved and I know that my seal is great. I`m also packing the tube at the first 2-3 inches so the seal should be great almost automatically? I push the tube close to my body to prevent any leakage. This time however, the leakage is even worse. I have to pump all the time to maintain vacuum.

Just to be sure I tried pumping my stomach and I get the same result(not able to keep the vacuum).

Is there anything I`m missing guys?

I tried tighting the coupler at the end of the tube, but it does not help. I also can`t seem to hear where the leak is coming from.

Is my pump broken?

Thank you in advance!

Originally Posted by ThunderSS
Can you pull a vacuum and then disconnect the hose from the tube? If the tube appears to be holding the vacuum, then it is the pump.

Thank you.

I did not consider that option. The tube seems to hold the vacuum without the pump. I can`t tell for sure as I tried on my stomach and I don`t know if I maintained 5 hg or it just dropped near zero. Hard to tell.

If it is the pump, is there anything I can do to fix it?

Update:

The guys at Lapdist wanted me to pump the tip of my finger just using the pump and the hose. I easily pumped up to high pressure and it remained there.

Seems like the pump is not the problem after all.

I await to hear more from them.

Are you applying any lube to the bottom of the flared end of the tube?

Originally Posted by Highrise
Are you applying any lube to the bottom of the flared end of the tube?

Plenty:)

I have now figured out on my own what`s wrong.

I believe there is something slightly wrong with the connector at the tube.

When I tighten it normally, the tube will leak, but if I loosen it slightly(almost close to where it should start letting in air) the tube is able to maintain pressure.

I was able to pump perfectly fine today, so I just need to remember to not tighten the connector very much.

That small O-ring is susceptible to being overtightened, glad you located the problem!

Tighten the connector? It should be a snap fitting, not something you have to tighten. You could try a small piece of teflon tape wrapped around the female part of the fitting that screws into the tube. Don’t use too much or overtighten the fitting. And lube that O-ring.


Penis Enlargement Forum -- How To Jelq -- Free Penis Enlargement Videos

Make a Donation This place runs on donations, help out if you can. Thanks.

Originally Posted by ThunderSS
Tighten the connector? It should be a snap fitting, not something you have to tighten. You could try a small piece of teflon tape wrapped around the female part of the fitting that screws into the tube. Don’t use too much or overtighten the fitting. And lube that O-ring.

I am talking about tightening the fitting that screws into the tube, not the connector.

I`m pretty confident that I don`t overtighten it at all, because I used the same set-up in the past with no problems.

I will try lube and teflon. Thanks!

Top
Similar Threads 
ThreadStarterForumRepliesLast Post
Condom pumpingpenismithPenis Pumps53106-30-2017 10:50 PM
Giving Pumping Another TrybrianrexPenis Pumps701-15-2006 02:28 AM
My Marathon Shock Pumping Routine (Dick and then Balls)peforealPenis Pumps3411-27-2004 11:31 AM
Pumping pressure: Can CC adapt to pressure?gottaget8x6Penis Enlargement Basics206-30-2004 05:31 PM

All times are GMT. The time now is 02:25 AM.