Thunder's Place

The big penis and mens' sexual health source, increasing penis size around the world.

Belgium

ik heb een kous in 2 gesneden en geprobeerd… maar eens ik rond ben kom ik tot de constatatie dat er veel te veel voorhuid samenkomt daar waar ik de wrap ben begonnen. En als ik dan met de theraband begin is het helemaal een soep aan het worden.
Voor alle duidelijkheid, ik wil de wench alleen maar gebruiken om te stretchen, niet om te hangen. Manueel stretchen gaat moeilijk omdat mijn “glans” (“eikel” gebruiken klinkt ietwat raar) kleiner is.

Is die theraband ook nodig als je niet hangt? Kan misschien wel goeie bescherming zijn want die ene keer dat ik de wench zonder iets heb gebruikt had ik n lelijke huiduitslag. Of is de kous voldoende? Het lijkt mij bijna onmogelijk om die theraband echt strak aan te krijgen, en dan krijg ik waarschijnlijk het probleem dat de wench er gewoon gaat afschuiven…

Ligt aan de dikte van de kous of het afdoende is. Je moet juist niet de wrap strak aantrekken. Anders gaan er velletjes dubbel wat zeer gaat doen als je de clamp stevig aanknijpt. Het maakt in principe niet uit of je met de wench gaat hangen of stretchen. Als de wench er af blijft schuiven moet je misschien een andere hanger proberen.

dus als ik het goed heb is de kous enkel ter bescherming…
en de theraband dan voor meer stevigheid (plakt vast aan wench)?

wat bedoel je met “een andere hanger gebruiken”?
en wat doe ik met het voorhuid-probleem?

Originally Posted by cosmoxl
dus als ik het goed heb is de kous enkel ter bescherming…
en de theraband dan voor meer stevigheid (plakt vast aan wench)?


Denk het wel.

Originally Posted by cosmoxl
wat bedoel je met “een andere hanger gebruiken”?
en wat doe ik met het voorhuid-probleem?


De wench is niet de enige hanger die je zelf in elkaar kan zetten, ik heb eerder vandaag iemand in het nederlands een beschrijving gegeven van een andere hanger.

Is het voorhuidprobleem verticaal in de lengte of horizontaal?

I live very near to Belgium, bet. Duesseldorf & Cologne, PM me if you are keen on it, would appreciate very much. My native language is german but as you can see english goes as well.

ik heb gisteren nog is alles geprobeerd en het voorhuidprobleem (verticaal) bleek niet zo’n groot probleem te zijn als gedacht :-)

Het probleem is dat ik het dikste ben in het midden en dat de wench er dus blijft afschuiven. Ik krijg echt geen extra klik meer uit de clamp… denk dat de oplossing kan zijn dat ik de wench moet aandoen onder het dikste gedeelte, dus onder het midden… weet ni of dat mogelijk is, ma kan altijd proberen. En als dat niet lukt moet ik iets anders proberen

Als je de wench aanbrengt onder het midden dan ben je straks alleen je huid aan het stretchen. Wat je wel misschien nog kan proberen is de wench aan te brengen vlak onder waar de wench meestal terecht komen zodra je begint met hangen/strekken. De clamp zo strak mogelijk knijpen, vervolgens even stretchen en proberen nog een klik verder te komen.

Als dit niet lukt moet je anders maar een AFB hanger proberen.

Originally Posted by memento
come over to the posting side, the water is warm and there is a light breeze.

Great! now I have to pee.


"Drunk chics dig me."

hey Piet,

wat kan je mij vertellen over een AFB hanger?
spijtig dat het met de wench niet zo lukt, want had er veel goeds over gelezen… misschien probeer ik em later nog wel eens.

Dus, wat met die AFB hanger? ik zal mij weer helemaal moeten verdiepen in iets nieuws want weet er bitter weinig over…
Ben echt op zoek naar een goeie manier om te stretchen, want ben er zeker van dat ik daar nog heel wat lengte mee kan winnen! Any help?

Ik heb er gister een thread over gemaakt :) Een link ernaar staat onder deze post.

Hey cosmoxl,

Did you ever get the Wench I sent you? It went out, like, weeks ago.

MM


Enter your measurements in the PE Database.

Originally Posted by cosmoxl
Thanks for the replies
I think that little university town you are saying is probably Leuven… that’s actually where I’m studying…

I believe it was Leuven. Beautiful town - wish I wasn’t so sick at the time, but still have fond memories of the time we were there.

Ive driven through Belgium, cheapest place in the world to buy very strong tabbaco I think :) Also great chocolate and nice country for driving. 3 national languages I think, dam that must be hard. I was struggling with just french

Cosmoxl, glad you are getting some responses to this thread.

I have not been to Belgium in over 20 years but it is on my list of places to re-visit when I get the chance. I am routing through a server in Antwerp even as I type this so I am “sort of” from Belgium.

A belated welcome to Thunder’s!


Running a Massive Co-Front.

Top

All times are GMT. The time now is 01:13 PM.